Kontakt

Radno vreme:

Radnim danima: 8:00–16:00h
Subotom: 8:00–13:00h

Kontakt:

Tel/fax: 064 64 65 580
Mob: 069 25 49 851
e-mail: agrounija@hotmail.com

Adresa:

Ognjena Kostovića 18
23000 Zrenjanin

Ovo preduzeće je nastalo 2003 godine, da bi obezbedio bolje uslove za zalivanje kultura. Mi se bavimo zalivnim sistemima i folijama za plastenike. Cilj nam je da za svakog poručioca, za njegove konkretne potrebe obezbeđujemo najbolji zalivni sistem i to po najpovoljnijoj ceni za poručioca.

Pošto se uslovi domaće proizvodnje i mogućnosti iste u bitnom razlikuju od načina inostrane proizvodnje, zato njihove tehnologije ne možemo bez promena preuzeti, nije celishodno. Zbog toga pored starih i isprobanih metoda preuzimamo i izrađujemo nove tehnologije od najkvalitetnijih materijala, isprobavajući aktuelne novine u ovom domenu.

Od naših snabdevača mogu se napomenuti i vodeće firme iz USA, Italije, Mađarske, Australije, Izraela, koji nas snabdevaju sa neophodnim delovima za zalivanje i zalivne sisteme.

Mi našim kupcima ne nudimo samo prskalice i zamagljivače, već u osnovi novi pogled na zalivanje, novu dimenziju zalivanja, čije prednosti u celosti dolaze do izražaja tada kada se zalivni sistem prilagođava datim potrebama konkretnog zemljišta, usklađivanje sa datim potrebama (folije, baštice, parkovi, voćnjaci, njive…) Ekonomično trošenje vode znači uštedu (pritiska, količine vode). Na ovaj način ćemo brzo uvideti na koliko načina možemo da uštedimo. Ne trošimo uzaludno vodu, iskoristimo svu prisutnu vodu iz bunara. (štedimo na energiji).

Za proizvođače krajnih proizvoda je jasno da samo dobra roba može doći u obzir i da samo dobar proizvod može da se unovči. To možemo obezediti samo pouzdanim, unapred određenim, jednoličnim zalivanjem. U staklenicima pored zalivnog sistema, radi dobijanja boljih uslova koristimo zamagljivače.

Svim zainteresovanima besplatno izrađujemo cenovnik, za njega najoptimalniji zalivni sistem.

Ukrasna bašta onda ima svrhu kada je ona stvarno ukras kuće. Uvenulo cveće, u krugovima požutela trava nije najlepši prizor, a to je i bačen novac, Pre nego što pristupimo ponovnom sađenju cveća i trave, treba ugraditi zalivni sistem. Postoje razna rešenja: počev od jednostavnih mikro i mini zalivnih glava, do rasprskavajućih glava koje se automatski aktiviraju od pritiska vode ili u kombinaciji sa automatima. Moguće su i jednostavnije kombinacije koje su po pristupačnijim cenama. Koristimo zalivne sisteme od sledeæih firmi: Toro, Irritrol, TVK, Irritec.